Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Stichting Leergeld Tubbergen ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan vergoeding van contributie voor sport, muziekles en of cultuur. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Onze bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Stichting Leergeld Tubbergen is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers en bestuurders. Binnen onze stichting verzorgen we cursussen om je voor te bereiden op de werkzaamheden. Daarnaast organiseren we met enige regelmaat een activiteit waarbij de vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten. Heb je belangstelling? Stuur een e-mail naar: info@leergeldtubbergen.nl.


Doe mee als donateur, geef een 

Eenmalige of een periodieke gift:

Je kunt een eenmalige gift geven door een donatie over te maken op rekeningnummer NL61 RABO 0322 86 0644 ten name van Stichting Leergeld Tubbergen.

Wil je periodiek geld schenken aan de Stichting Leergeld Tubbergen, stuur dan een mail naar info@leergeldtubbergen.nl. Wij nemen contact op.

Stichting Leergeld Tubbergen is een door de belastingdienst aangewezen ANBI-instelling. Dit houdt in dat giften en donaties aan Stichting Leergeld Tubbergen fiscaal aftrekbaar zijn. De Stichting Leergeld Tubbergen voldoet aan de eisen die de belastingdienst aan de ANBI-status stelt.