De Leergeldformule

niet van toepassing

Bij Stichting Leergeld werken we met onze eigen unieke formule. Hieronder zie je de verschillende stappen van onze formule.

 1. De aanvraag

  Een aanvraag doen is heel eenvoudig. Klik op ‘Doe een aanvraag’. Hier vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer en huisadres in. Leergeld Tubbergen neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

 2. Huisbezoek

  Is het de eerste aanvraag van het gezin? Dan komt een vrijwilliger op afspraak bij je thuis en neemt de aanvraag met je door. Zo’n vrijwilliger is een tussenpersoon, een ‘intermediair’. De intermediair bespreekt de wensen van het kind voor wie de aanvraag is gedaan. Je laat bewijzen zien van het totale gezinsinkomen. Als je wilt, kun je meer informatie krijgen over andere mogelijkheden binnen de Gemeente Tubbergen.

 3. Besluit

  De intermediair draagt jouw verzoek over aan de coördinator van de Stichting Leergeld. Op basis van de informatie beoordelen we of de aanvraag past binnen de regels en mogelijkheden. Het besluit over toekenning ligt bij de coördinator en/of het bestuur. We streven ernaar dat je binnen 2 weken een reactie ontvangt.

 4. Uitgifte

  Stichting Leergeld Tubbergen helpt in de vorm van een gift. Bij goedkeuring van de aanvraag gaat het geld rechtstreeks naar bijvoorbeeld de club, vereniging of school.

 5. Nazorg

  Na afhandeling van de aanvraag neemt de intermediair  contact met je op om te informeren of de aanvraag naar wens is verlopen en of we nog iets voor je kunnen betekenen.